فرق کانسیلر و پرایمر چیست؟ هر کدام چه کاربردی دارند؟
فرق کانسیلر و پرایمر چیست؟ هر کدام چه کاربردی دارند؟
اگر بخواهید آرایشی حرفه ای برای صورت خود داشته و به خوبی تمام زیبایی خود را به نمایش بگذارید، باید از لوازم آرایش حرفه ای نیز استفاده کنید. اگر تا به حال از کانسیلر یا پرایمر برای زیرسازی آرایش خود استفاده نکرده باشید، احتمالا درباره این محصولات آرایشی چیزهایی شنیده اید. در اینجا می خواهیم به فرق کانسیلر و پرایمر و کرابردهای هر یک از آن ها بپردازیم. پس از مطالعه این متن، دیدگاه بهتری در خصوص آرایش شخصی خود پیدا خواهید کرد.
جهت خرید انواع لوازم ارایشی کلیک کنید.
کانسیلر چیست؟
کانسیلر یکی از بهترین محصولات آرایشی برای آن دسته از افرادی است که می خواهند تمام ایرادات پوستی خود به ویژه در اطراف چشم ها و لب ها را بپوشانند. به کمک این ابزار آرایشی می توانید به راحتی هر گونه لکه و تیرگی در پوست خود را پوشش داده و هیچ اثری از آن باقی نگذارید. همین طور کانسیلرها کمک می کنند تا تمام جای جوش و آکنه روی صورت شما پوشیده شده و برطرف شوند.
بهترین روش استفاده از کانسیلرها، استفاده از آن ها پس از به کار بردن کرم پودر است. به این شکل بعد از آن که زیرسازی پوست خود را انجام داده و از کرم پودر به عنوان یک محصول آرایشی قوی استفاده کردید، می توانید با استفاده از کانسیلر، ایرادات موجود در پوست خود به لحاظ تیرگی، جای جوش و لک و … را برطرف کنید. البته این امکان نیز وجود دارد که بر حسب سبک آرایشی، از کانسیلر، پیش از به کار بردن کرم پودر استفاده کنید.
کانسیلرها در انواع معمولی، چرب و خشک عرضه شده و شما می توانید با در نظر گرفتن شرایط و جنس پوست خود، بهترین کانسیلر را انتخاب و خریداری نمایید. به علاوه کانسیلرها دارای رده بندی های رنگی مختلفی بوده و در صورتی که بخواهید بهترین پوشش دهی از این محصول را دریافت کنید، باید حتما نسبت به رنگ کانسیلر دقت داشته باشید.
مزایای استفاده از کانسیلر چیست؟
- محو کردن خطوط ریز و چین و چروک
- کانتور صورت برای برجسته سازی نقاط صورت
- پوشاندن تیرگی اطراف چشم
- برجسته کردن استخوان گونه، ابرو، پل بینی و بالای لب
- پوشاندن لک ها و جوش های پوست
- ماندگاری بیشتر لوازم آرایشی مانند سایه چشم و رژلب که پس از کانسیلر استفاده می شوند.
معایب استفاده از کانسیلر چیست؟
- جوش زدن
- آکنه
- به وجود آمدن چین و چروک
- انواع کانسیلر
کانسیلرها مانند پرایمر، به دو دسته معمولی و اصلاح کننده تقسیم میشوند. البته با این تفاوت که در زیرسازی آرایش، شما میتوانید از هر دو مدل کانسیلر استفاده نمایید. کانسیلرهای معمولی مانند انواع کرم پودر، رنگبندی متناسب با انواع تناژهای پوستی دارند.
شما میتوانید این محصول را با توجه به رنگ پوست و ناحیه آرایشی مورد نظرتان انتخاب نمایید. کانسیلر معمولی زیر چشم، بهتر است 1 تا 2 درجه روشنتر از رنگ طبیعی پوستتان باشد. اما بهترین انتخاب برای کانسیلر صورت، طیفی متناسب و نزدیک به تناژ طبیعی رنگ پوستتان است.
در مورد کانسیلرهای اصلاح کننده، داستان به کلی متفاوت است. این کانسیلرها در انواع رنگهای نارنجی، سبز، بنفش و. . تولید و عرضه میشوند. هرکدام از این رنگها در تناسب چرخه رنگ و علم رنگ شناسی، مکمل رنگهای دیگری هستند. در نتیجه، میتوان به صورت خلاقانه از آنها برای تعدیل رنگ پوست و پوشاندن مشکلات پوستی استفاده کرد. برای مثال، کانسیلر نارنجی یا هلویی، برای کاور کردن سیاهی زیر چشم کاربرد دارد. کانسیلر سبز برای التهاب و کانسیلر زرد برای پوشاندن کبودی و جای زخم استفاده میشود.
کانسیلرها مانند پرایمر و انواع محصولات آرایشی، تقسیمبندی دیگری دارند. این محصول با توجه به جنس پوست افراد مختلف، فرمولاسیون اختصاصی دارند. اگر پوست خشک و حساسی دارید و اغلب با پوسته پوسته شدن مواجه میشوید، بهتر است به سراغ کانسیلرهای مایع و آبرسان بروید. اما اگر پوستتان چرب است، کانسیلرهای استیکی و کرمی بهترین گزینه برای شما هستند.
کاربرد مهم کانسیلر
- پوشاندن جوش و لک
برای پوشش دهی جوش، لک و آکنه باید از کانسیلر های ضخیم و سرشار از رنگدانه استفاده کرد. این کانسیلر ها حاوی مواد ضد جوش هستند و به بهبود جوش نیز کمک می کنند.
- کانسیلر های روشن کننده
این کانسیلر ها اغلب برای زیر چشم استفاده می شوند که باید یک یا دو درجه روشن تر از رنگ پوست باشند. علاوه بر زیر چشم میتوانید از این کانسیلر ها برای کانتور و برجسته سازی صورت نیز استفاده کنید.
- کانسیلر اصلاح رنگ
رنگ های مختلفی از کانسیلر وجود دارد که کاربرد متفاوتی دارد برای مثال کانسیلر مایل به بنفش که پوست را روشن می کند و باید لایه نازکی از آن را روی پوست بزنید و استفاده کنید.
پرایمر چیست
پرایمر صورت را برای پذیرش کرم پودر آماده می کند. پس باید قبل از کرم پودر و کانسیلر استفاده شود. در واقع پرایمر اولین مرحله از آرایش بوده و همین مورد یک فرق کانسیلر و پرایمر میباشد.
شما ابتدا باید مرطوب کننده و سپس پرایمر به صورتتان بزنید. اما آیا زدن پرایمر ضروری و اجباری است؟
خیر، استفاده از پرایمر هیچ ضرورتی ندارد اما تفاوت زیادی در آرایش شما ایجاد می کند.
از جمله فواید پرایمر می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- کاهش منافذ باز و قابل مشاهده
- کاهش خطوط ظریف
- فراهم کردن یک زیرسازی مناسب برای کرم پودر و سایر محصولات بعد از آن
- افزایش ماندگاری آرایش روی پوست
- جلوگیری از جمع شدن کرم پودر در خطوط روی پوست
به عبارتی دیگر پرایمر پوست شما را صاف و آماده برای پذیرش کرم پودر می کند. همچنین باعث می شود تا آرایش شما برای مدت طولانی تری بدون تغییر باقی بماند و به اصطلاح خراب نشود.
از جمله معایب پرایمر می توان به موارد زیر اشاره کرد:
منافذ را مسدود می کند: بیش تر پرایمرهای آرایشی مبتنی بر سیلیکون (ذرات بزرگ سنتز شده) یا از ذرات معدنی ساخته می شوند که می توانند منافذ پوست را مسدود کنند. اگر منافذ بزرگی روی پوستتان دارید، پس احتمالا پرایمرهای آرایشی مناسب شما نیستند.
ممکن است باعث ایجاد جوش در انواع پوست های مستعد آکنه شود: منافذ مسدود شده احتمال ایجاد جوش صورت را افزایش می دهند؛ بنابراین اگر پوست شما مستعد آکنه است، استفاده از پرایمرها باید با احتیاط لازم صورت گیرد.
پوست را در ترکیب با آرایش چرب تر می کند: پودر معدنی موجود در پرایمرها چربی های طبیعی پوست را جذب می کنند و این امر باعث ترغیب پوست به تولید چربی های خاص خود در پاسخ به کاهش چربی می شود. علاوه بر این، آرایش باعث خشک شدن سریع تر پوست می شود زیرا مواد آرایشی نیز حاوی پودرهای معدنی هستند. وقتی از پرایمرها و مواد آرایشی در ترکیب با هم استفاده می شود، پوست شما را ترغیب به تولید چربی اضافی می کند.
جهت خرید انواع لوازم ارایشی کلیک کنید.
- انواع پرایمر
پرایمرها امروزه در انواع مختلفی تولید میشوند و تنوع فوق العاده بالایی دارند. این محصول در تقسیمبندی ابتدایی خود، در دو نوع اصلاح کننده و معمولی عرضه میشود. پرایمرهای اصلاح کننده، بر پایه تناسبات چرخه رنگ و تاثیر تناژهای رنگی در تعدیل نواقص پوست طراحی شدهاند. اما پرایمرهای معمولی، ظاهر شفاف و بیرنگی دارند و تاثیری روی برطرف کردن مشکلات التهابی، کبودی و… پوست ندارند.
در تقسیمات جزئیتر، پرایمرها برای انواع پوست به صورت تخصصی تولید و فرآوری میشوند. پرایمرهای پوست چرب، میزان تولید و ترشح چربی پوست را به شکل موثری کنترل میکنند. در نتیجه، ظاهری مات و مخملی به آرایش میدهند و مانع از برق زدن پوست بعد از اتمام مراحل میکاپ میشوند.
کاربرد پرایمر در آرایش
برخلاف محصولاتی مانند پودر یا اسپری فیکساتور آرایش که در آخرین مرحله میکاپ مورد استفاده قرار میگیرند، پرایمر پس از زدن کرم مرطوب کننده و قبل از مصرف کرم پودر مورد استفاده قرار میگیرد.
مهمترین کاربرد پرایمر در آرایش شامل موارد زیر میشود:
- پوشش دادن منافذ
- صاف کردن پوست
- پوشاندن جوش و جای جوش
- محو کردن چین و چروک صورت
- کاهش چربی پوست در پوستهای چرب
- جلوگیری از براق شدن آرایش و چرب شدن پوست
- آبرسانی به پوستهای خشک جهت جلوگیری از ترک خوردن آن
علاوه بر موارد فوق، پرایمر با درخششی که در پوست ایجاد میکند، شما را جوانتر و زیباتر نشان خواهد داد. روشن و نرم کردن پوست نیز از دیگر موارد کاربرد پرایمر در آرایش به حساب میآیند.
اما کانسیلر و پرایمر چه تفاوتی دارند ؟
پرایمر را قبل استفاده از محصولات آرایشی و کرم پودر ، بر روی پوست استفاده می کنند اما کانسیلر را بعد از زدن کرم پودر و روی آن خواهند زد . کانسیلر در انواع مختلف کرم ، استیک و مایع تولید می شود ولی پرایمر فقط حالت ژل بی رنگ را دارد که بعد از استفاده روی پوست دیده نمی شود . یکی دیگر از تفاوت پرایمر با کانسیلر این است که ، کانسیلر فقط برای پوشاندن عیب های پوست همچون تیرگی و لکه های پوست مورد استفاده قرار می گیرد ، ولی پرایمر برای یکدست کردن پوست برای شروع یک آرایش استفاده می شود .
سخن پایانی
امیدواریم این مقاله برایتان مفید و کاربردی بوده باشد. فروشگاه اینترنتی ورانی انواع لوازم آرایشی با بالاترین سطح کیفیت را ارائه میدهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و یا خرید محصول مورد نظر خود به وب سایت اینترنتی ورانی مراجعه کنید. خوشحال میشویم تجربهی خود را از مطالعهی آن با ما به اشتراک بگذارید. همچنین همرسانی این نوشته با سایر دوستان و آشنایان را نیز فراموش نکنید.
فروشگاه آرایشی و بهداشتی ورانی بهترین محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت از پوست رو در اختیار شما قرار داده فقط کافیه کلیک کنید که در اسرع وقت محصول مورد نظر رو در دستتون داشته باشید.