آرایشی و زیبایی

چطوری تیرگی پوست لب رو از بین ببریم؟

تیرگی پوست لب

چطوری تیرگی پوست لب رو از بین ببریم؟

راه‌های بسیاری برای از بین بردن تیرگی لب ها وجود دارد که نیازی به خرید محصولات یا درمان‌های گران‌قیمت نیست. از روش‌های زیر می‌توانید برای رفع تیرگی لب استفاده کنید. روش‌های زیر به‌ مرور زمان به شما نتایج دلخواه را خواهند داد. اما قبل از صحبت درباره‌ی از بین بردن تیرگی لب ، بد نیست علل تیره و سیاه شدن لب‌ها را بررسی کنیم.

به طور کلی تیرگی لب، به مرور زمان و به دلیل برخی عوامل پزشکی یا سبک زندگی به وجود می‌آید؛ اگرچه این اتفاق چندان نگران کننده نیست، اما داشتن لب‌هایی تیره تاثیر زیادی در زیبایی چهره دارد. در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا عوامل مؤثر بر تیرگی لب‌ها و درمان‌های خانگی برای رفع سیاهی لب ها را با هم مرور‌ کنیم.

چطوری تیرگی پوست لب رو از بین ببریم؟ سوال مهمی برای خانم ها که این روزها همه دنبال راهی هستن این مشکل رو رفع کنند.

تا انتهای مقاله امروز چطوری تیرگی پوست لب رو از بین ببریم؟ همراه دوشیزه باشید تا شما رو با ترفندهایی خانگی و مهم آشنا کنیم.

به طور کلی تیرگی لب، به مرور زمان و به دلیل برخی عوامل پزشکی یا سبک زندگی به وجود میاد؛ اگرچه این اتفاق چندان نگران کننده نیست، اما داشتن لب‌هایی تیره تاثیر زیادی در زیبایی چهره داره.

روش‌های طبیعی برای رفع تیرگی لب

روش هایی که برای رفع تیرگی لب‌هامورد استفاده قرار می گیرد.

درمان افزایش تولید رنگدانه‌ (هایپرپیگمنتاسیون) بیشتر برای زیبایی انجام می‌شود. برای درمان این اختلال از لیزر درمانی و یا مواد شیمیایی همچون هیدروکینون و کوجیک اسید استفاده می‌شود. بسیاری از روش‌های درمان هایپرپیگمنتاسیون‌ با مهار آنزیمی که ملانین تولید می‌کند انجام می‌شوند.

با این حال، بسیاری از افراد ترجیح می‎دهند از مواد طبیعی برای رفع تیرگی لب ‌های خود استفاده کنند. در ادامه برخی از روشن کننده‌های طبیعی لب را با هم مرور می‌کنیم.

مرطوب کردن لب با مرکبات

طی تحقیقات صورت گرفته در سال ۲۰۰۲ میلادی، مرکبات باعث مهار کردن تولید ملانین در پوست می‌شوند، لذا توصیه ما به شما این است که هر شب قبل از خواب، برشی از لیمو را روی لب‌های خود بمالید و صبح با آب سرد آن را بشویید. در صورت استفاده از این روش به مدت سی روز، شاهد تغییرات در رنگ پوست لب خود خواهید بود.

ترکیب لیمو سنگی و شکر

ترکیب این دو ماده باعث ایجاد اسکراب برای از بین بردن رنگدانه‌های سیاه لب می‌شود. برای این منظور لازم است پیش از خواب، برشی از لیمو را با مقداری شکر مخلوط کنید و بر لب‌های خود بمالید، پس از آن هنگام صبح آن را با آبی ولرم بشویید. در صورت مداومت بر این کار، شاهد نتیجه آن خواهید بود.

جهت خرید انواع لوازم ارایشی کلیک کنید .

ترکیب لیمو سنگی و شکر برای درمان تیرگی لب.

با استفاده از لیمو ترش لب‌های خود را زیبا کنید

لیمو ترش دارای خواص بازدارنده‌ تولید ملانین است.

لیمو ترش نیز یکی از مرکباتی است که دارای خواص بازدارنده‌ تولید ملانین است. مواد زیر را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

  •  یک و نیم قاشق چایخوری آب لیمو ترش تازه
  • یک قاشق چایخوری عسل
  •  یک قاشق چایخوری گلیسرین

پیش از خواب مقداری از این ترکیب را به آرامی روی لب‌هایتان قرار دهید و صبح روز بعد آن را بشویید.

با زردچوبه رنگ لب هایتان را صورتی کنید

بر اساس تحقیقی که در سال 2010 انجام شده، زردچوبه نیز دارای خواصی است که از تولید ملانین جلوگیری می‌کند. مواد زیر را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.

  • یک قاشق سوپ خوری شیر
  •  زردچوبه؛ به میزانی که با ترکیب شیر خمیری یکدست بسازد.

سر انگشت‌های خود را با آب، کمی مرطوب کنید، سپس خمیر به دست آمده را روی لب‌های خود بمالید. پس از گذشت پنج دقیقه، لب‌های خود را به آرامی و با آب سرد بشویید. پس از خشک کردن لب‌ها از مرطوب کننده استفاده کنید تکرار این کار به تیرگی لب کمک می کند.

به کمک آلوورا لب هایتان را آبرسانی کنید

طبق تحقیقات، آلوئه ورا نیز از تولید ملانین جلوگیری می‌کند. روزی یک بار لایه نازکی از ژل آلوئه ورای تازه را روی لب‌هایتان قرار دهید. بعد از خشک شدن ژل، لب‌های خود را با آب گرم بشویید.

از اسکراب لب با پایه انار استفاده کنید

مطالعه‌ای که در سال 2005 انجام شده نشان می‌دهد عصاره انار دارای خواص روشن کنندگی پوست است. مواد زیر را تا به دست آمدن خمیری یکدست مخلوط کنید

  • یک قاشق سوپ خوری دانه انار
  •  یک قاشق سوپ خوری گلاب
  •  یک قاشق سوپ خوری خامه تازه

خمیر به دست آمده را به آرامی و برای حدود سه دقیقه روی لب‌هایتان ماساژ دهید و سپس با آب سرد بشویید. این کار را هر روز تکرار کنید.

با روغن نارگیل پوست لب خود  را چرب کنید

با روغن نارگیل پوست لب خود  را چرب کنید.

سر انگشتان خود را به مقدار کمی روغن نارگیل آغشته کرده، سپس آن را آرام و یکنواخت روی لب‌هایتان قرار دهید. از روغن نارگیل می‌توانید بارها در طول روز و یا شب‌ها پیش از خواب استفاده کنید.

با گلاب پوست لب خود را نرم کنید

دو قطره گلاب را با شش قطره عسل طبیعی مخلوط کنید. روزی سه تا چهار بار این ترکیب را روی لب‌هایتان قرار دهید. از این روش می‌توانید هر شب پیش از خواب نیز استفاده کنید. برای درمان تیرگی لب مناسب است.

از آب خیار برای آبرسانی پوست لب خود استفاده کنید

از آب خیار برای آبرسانی پوست لب خود استفاده کنید.

نیمی از یک خیار را در مخلوط کن بریزید؛ سپس آب خیار به دست آمده را در یخچال بگذارید تا سرد شود. سپس با استفاده از پنبه توپی به آرامی، آب خیار را روی لب‌هایتان بمالید. پس از گذشت سی دقیقه آن را با آب سرد بشویید.

جهت خرید انواع لوازم ارایشی عمده کلیک کنید .

لب هایتان با روغن زیتون ماساژ دهید

پیش از خواب چند قطره روغن زیتون را روی لب‌هایتان ماساژ دهید.

علت تیره شدن لب‌ها

متفاوت بودن رنگ لب‌ها در افراد مختلف یک ویژگی کاملاً طبیعی است. رنگدانه‌ای به نام ملانین (melanin) این رنگ را به پوست می‌دهد. هر چقدر ملانین کمتر باشد، پوست روشن‌تر و در مقابل، مقدار بیشتر آن به معنی پوستی تیره‌تر است. در صورتی که پوست بیش از حد ملانین تولید کند، ممکن است منجربه هایپرپیگمنتیشن (Hyperpigmentation) یا تغییر در رنگ پوست شود.

هایپرپیگمنتیشن نوعی اختلال در تولید ملانین است و موجب می‌شود تا بخش‌هایی از پوست که تحت تأثیر این اختلال قرار گرفته‌اند، تیره‌تر از سایر نقاط شوند. یک مثال شایع از این عارضه، لک‌های پیری هستند که می‌توانند با قرارگیری در معرض نور آفتاب در ارتباط باشند. این لک‌ها می‌تواند تقریباً در هر بخش از بدن از جمله لب‌ها ظاهر شوند. اما اکثر افراد معتقدند که این اختلال پوستی بی‌خطر بوده و تنها بر زیبایی پوست تأثیر می‌گذارد.

آفتاب

با قرارگرفتن پوست در معرض آفتاب، بدن تولید ملانین را در پوست افزایش می‌دهد تا پوست بتواند اشعه‌های ماوراء بنفش را جذب کند. به این ترتیب پوست در برابر آسیب‌هایی که ممکن است از جانب آفتاب بر آن وارد شود، محافظت می‌شود.

مانند سایر بخش‌های بدن، لب‌ها نیز در صورت قرارگیری در معرض نور آفتاب باید با ضد آفتاب پوشانده شوند. بالم لب حاوی ضدآفتاب با درجه SPF 30 یا بالاتر می‌توانند از لب‌ها در برابر آسیب‌های ناشی از آفتاب محافظت کنند. برای از بین بردن تیرگی لب واجب است که اگر لب‌ها در معرض نور خورشید قرار می‌گیرند، حتما از ضد آفتاب مناسب لب استفاده کنید

سیگار کشیدن

سیگار کشیدن علاوه بر این ‌که برای سلامت کلی بدن مضر است، می‌تواند تأثیرات منفی نیز بر پوست به ویژه پوست لب داشته باشد. نیکوتین (nicotine) و بنزوپیرن (benzpyrene) موجود در دخانیات می‌توانند تولید ملانین را در پوست تشدید کنند. در نتیجه لب‌ها به تدریج کدر و تیره‌تر خواهند شد.

چگونه تیرگی لب‌ها را از بین ببریم؟

راه‌های بسیاری برای از بین بردن تیرگی لب ها وجود دارد که نیازی به خرید محصولات یا درمان‌های گران‌قیمت نیست. از روش‌های زیر می‌توانید برای رفع تیرگی لب استفاده کنید. روش‌های زیر به‌ مرور زمان به شما نتایج دلخواه را خواهند داد. اما قبل از صحبت درباره‌ی از بین بردن تیرگی لب ، بد نیست علل تیره و سیاه شدن لب‌ها را بررسی کنیم.

کرم رفع سیاهی لب ها

تیرگی لب، یک عارضه نیست و نمی تواند نشان دهنده ی یک بیماری خاص و جدی در بدن شما باشد. اگر تیرگی لب ها برای شما آزار دهنده است می توانید به پزشک متخصص پوست مراجعه کنید. ممکن است با یک جستجوی ساده در اینترنت، کرم برای تیرگی پشت لب پیدا کنید اما، پیشنهاد می کنیم برای استفاده از کرم های دارویی که عموماً حاوی ترکیبات شیمیایی نیز هستند، حتماً با پزشک مشورت کنید. روش های خانگی و استفاده از درمان های طبیعی می تواند پاسخ فوق العاده ای در درمان تیرگی لب ها داشته باشد. از امتحان کردن آن ها غافل نشوید.

سخن آخر

همانطور که در طول متن اشاره کردیم، لب ها ممکن است به دلایل گوناگونی تیره شوند. دلایلی مانند نور آفتاب، مصرف سیگار و کافئین، مسائل هورمونی و مصرف داروهای شیمیایی و موارد دیگر، می توانند منجر به سیاهی لب ها شوند. روش های درمان بسیاری برای رفع تیرگی لب ها وجود دارند. این روش ها شامل روش های خانگی مانند ساخت ماسک و لایه بردار با استفاده از مواد طبیعی در خانه و تغییر در سبک زندگی و همچنین درمان های پزشکی مانند لیزر می شوند. بهترین روش درمان کدام است؟

شما می توانید بسته به شدت مسئله و صبر و حوصله ای که برای دریافت نتیجه دارید، بهترین گزینه ی مناسب خود را انتخاب کنید.

فروشگاه آرایشی و بهداشتی ورانی بهترین محصولات مراقبت از پوست و آرایشی رو در اختیار شما قرار داده فقط کافیه کلیک کنید که در اسرع وقت محصول مورد نظر رو در دستتون داشته باشید.

دیدن محصولات فروشگاه ورانی…

دیدگاهتان را بنویسید